Despre damon

                Refuzul de a  zâmbi in poze sau de a rade în public cu prietenii sunt doar două exemple de adulţi care sunt conştienţi de aspectul dinţilor lor. În timp ce oamenii tind să asocieze ortodonţia cu copiii, peste 30 % din toţi pacienţii sunt adulţi, cu vârste între 18 şi 80 de ani. Acest procentaj continuă să urce, pe măsură ce adulţii îşi dau seama că profitul investiţiei lor ortodontice va fi o sănătate dentară mai bună, longevitatea dinţilor şi un zâmbet mai plăcut. Beneficiile imediate, dinţii drepţi şi un zâmbet grozav pot duce şi la o mare îmbunătăţire a respectului de sine, ceea ce are deseori un impact pozitiv asupra carierelor şi relaţiilor personale.

                Vestea bună pentru pacienţii adulţi este că nu există o limită de vârstă pentru a face tratament ortodontic, atâta timp cât sănătatea dentiţiei şi a ţesuturilor de sprijin este bună.  Tocmai de aceea, fie ca sunteti  tanar sau mai in varsta, cu sistemul Damon rezultatele sunt uimitoare.

                Filosofia tratamentului cu bracket-uri Damon este bazată pe faptul că sistemul forţelor slabe permite muschilor maxilo-faciali să determine cursul în care va decurge  tratamentul, promovând ocluzia fiziologică. Sistemul Damon este o combinaţie a bracket-urilor  de tehnologie înaltă  de tip pasiv şi filosofia revoluţionară a tratamentului Dr. Dwight Damon.

                Caracteristică principală a sistemului este forta de frecare redusă a arcului în canalele apararului şi, ca rezultat,  posibilitatea aplicării forţelor slabe pentru  mişcarea dinţilor la toate etapele de tratament ortodontic.

                Echipa Smileclinic Dr. Crisan Timisoara considera ca tratamentul ortodontic cu sistemul Damon este una dintre cele mai bune investiţii pe care le puteţi face pentru aspectul şi sănătatea dumneavoastra.