Termeni juridici

Continutul acestui website este proprietatea Smileclinic Dr Crisan(®).Toate textele aparaute in acesta sunt oferite doar pentru informare generala si nu reprezinta indicatia medicala asupra unui produs sau altul.Website-ul si intreg continutul sau, inclusiv intregul text, marcile, logo-urile si imaginile sunt protejate pin dreptul de proprietate intelectuala si apartin  Smileclinic Dr Crisan(r) respectiv Ormco Corporation (USA).

Cazurile clinice prezente in website au fost tratate integral la Smileclinic Timisoara, societatea avand drepturi exclusive asupra utilizarii lor in scopuri stiintifice sau de promovare.

Reproducerea oricarei parti din continutul acestui website, sub orice forma,fara acordul scris al Smileclinic Timisoara este strict interzisa.

Continutul poate fi utilizat exclusiv in scopuri necomerciale si pentru indrumare personala cu conditia ca drepturile de proprietate intelectuala asupra marcilor si siglelor apartinand Smileclinic respectiv Ormco Corporation  sa fie respectate, sa fie indicat website-ul sursa.